Notícies Parlem

Informa’t sobre el Roaming
Les vacances ja són aquí! Vagis on vagis volem que continuïs connectat amb nosaltres i per això et portem informació…
Informa't sobre el Roaming...
2 ag. 2022

Les vacances ja són aquí! Vagis on vagis volem que continuïs connectat amb nosaltres i per això et portem informació sobre el servei de Roaming que et pot ser útil:

Aquest servei et permetrà connectar-te a l’estranger en les mateixes condicions que ho faries a Catalunya sense cap cost addicional sempre que estiguis dins la zona 1 de Roaming*.

El Roaming està desactivat per defecte, però no et costarà res activar-lo. Ho pots fer a través de l’app de Parlem o l’àrea de clients. Et recomanem fer-ho abans de marxar de viatge, així t’asseguraràs que tot funciona a la perfecció.

Quins països inclou la Zona 1?

Està formada pels països de la Unió Europea i associats i els Estats Units. Recorda que Regne Unit, si et connectes amb Parlem, encara continua formant part de la zona 1 i que Andorra i Suïssa no en formen part.

Alguns operadors d’EEUU estan desmuntant les antenes 3G que donen suport al servei de veu. Si et trobessis en aquesta situació, recorda que pots fer trucades a través d’Internet (Per exemple WhatsApp o altres aplicacions que permetin aquesta opció).

Què passa si viatjo a un país que no forma part de la zona 1?

Si viatges a països que no formen part de la zona 1 del Roaming la connexió i utilització dels serveis en aquests països tindran una tarifació especial. Pots consultar les tarifes internacionals de cada país a la nostre web. En el cas que no vulguis aquesta càrrega addicional a la teva factura, recorda tenir desactivat el roaming durant la teva estada al país i abans de passar la frontera.

Tens algun dubte? Trucans i t’informarem

0 comentarios

Enviar un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve + fourteen =

Vine a recollir el teu regal Parlem...
Enviar WhatsApp
1
Hola... necessites ajuda?
Parlem Telecom Vilafranca
Hola...
En què et podem ajudar?
Fes clic a enviar WhatsApp...