Preguntes més comunes

FAQs

Aquestes són les respostes a algunes de les preguntes més freqüents…

FAQs...

faqs

En què et puc ajudar

Si no trobes la resposta a la teva pregunta en aquesta pàgina, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte, per mail, per telèfon o per whatsapp…

Per què 30 + 50GB?

Perquè sàpigues que és una campanya a la que afegim 50GB a totes les nostres tarifes perquè tinguis 80GB per sempre.

Es pot treure el fix?

No. Tens el servei actiu i pots decidir si instal·lar un fix, o no. Parlem, com la majoria de companyies, no dona l’aparell. Preferible per a comprar el dispositiu que més t’agradi “sense fils, de paret, números grans, etc.

El preu és amb IVA? I per sempre?

Sí, és amb IVA. Sí, i si milloren les condicions, vine a la botiga i t’informarem de com aconseguir-les.

Quina permanència té?

Com a la majoria de les companyies, 3 mesos. I només en la fibra i el fix. Als mòbils no. Les grans acostumen a tenir 12 mesos. La raó és perquè la instal·lació del servei i router que fa el tècnic costa 190 € + IVA i és gratuïta.

Per què dieu que els GB són il·limitats i hi ha un límit?

Com a la resta de companyies, hi ha un acord “d’ús raonable” dels serveis il·limitats. Simplement, si fas un ús comú de les dades i les trucades, mai tindràs cap problema.

Què passa si consumeix-ho tots els meus GB?

Podràs seguir fent ús de dades per a enviar i rebre Whatsapps, navegar per les xarxes socials i fer cerques al teu navegador però a velocitat reduida.

Què inclou la TV?

L’agile tv inclou més de 70 canals i 4500 continguts sota demanda. Podràs gaudir de cinema i sèries, documentals i aficions, infantil, esports, notícies, generalistes i autonòmics. A més, dins de l’Agile tv podràs subscriure’t a Netflix, Disney +, Spotify, Dazn, etc.

Avantatges d’ Agile TV

Podràs grabar fins a 3 mesos i/o 350 hores, començar desde el principi, veure els últims 7 dies, avís del començament d’un programa o episodi, contingut 4K, so Dolby i funció cast.

La 2a residència té permanència?

Com a la majoria de les companyies, 12 mesos. La raó és perquè la instal·lació del servei i router que fa el tècnic costa 190 € + IVA i és gratuïta.

La línia addicional de la 2a residència és per sempre?

No, només mentre el servei d’aquesta estigui actiu.

Quan vindrà el tècnic a casa?

En el moment en que es tramita, poden passar entre 24/48 hores laborables fins que et truquen per a donar-te cita amb el tècnic.

He de fer algun tràmit o és tot automàtic?

No s’ha de fer cap procés si fas la portabilitat del fixe i els mòbils que tens amb la teva antiga companyia, ja que fent la portabilitat del fixe i els números mòbils queda donat de baixa tot.

Enviar WhatsApp
1
Hola... necessites ajuda?
Parlem Telecom Vilafranca
Hola...
En què et podem ajudar?
Fes clic a enviar WhatsApp...